Atrakcyjne szkolenia dla osób działających w organizacjach pozarządowych!

Od września Fundacja na rzecz Collegium Polonicum w Słubicach realizuje projekt ?W SIECI NGO?, którego celem jest stworzenie sieci porozumienia oraz podniesienie aktywności i skuteczności działania organizacji pozarządowych z lubuskiego poprzez wzmocnienie i wzrost kompetencji członków 20 NGO oraz integracja III sektora.

alt

Aby osiągnąć zamierzony cel podniesiemy kompetencje członków 20 organizacji pozarządowych, działających na terenie naszego województwa. Zależy nam na tym, żeby organizacje, które będą brały udział w projekcie otrzymały fachowe, stabilne i długotrwałe wsparcie. Ważne jest to, żeby członkowie organizacji zintegrowali się poprzez wymianę doświadczeń i wzięcie udziału w warsztatach, szkoleniach i Targach Aktywności Społecznej. Dla odbiorców naszych działań przygotowaliśmy szereg bardzo atrakcyjnych szkoleń:

• szkolenia podnoszące kompetencje osobiste (32 h)
  • pozyskiwanie środków zewnętrznych (48 h)
  • NGO a JST (32 h)
  • PR i współpraca z mediami (32 h)

Do udziału w projekcie zapraszamy organizacje działające na terenie naszego województwa.
Dołącz do aktywnych!
Przyłącz się do ruchu przeciwdziałania bezradności społecznej!
Pokaż, co robi Twoja organizacja!

Aby wziąć udział w projekcie wystarczy wypełnić kartę zgłoszeniową i przysłać ją do Fundacji. Kartę można wysłać listownie, mailem lub faksem. Decyduje kolejność zgłoszeń!
Czekamy na zgłoszenia do 30 września.

Kontakt:
Fundacja na rzecz Collegium Polonicum
Ul. Kościuszki 1
69-100 Słubice
www.fundacjacp.org

Osoby do kontaktów w sprawie zgłoszeń do projektu:
Marzena Słodownik - koordynator
Maria Boratyn - specjalista ds. promocji

Pobierz kartę zgłoszeniową tutaj: DOC, PDF

Projekt jest realizowany przy wsparciu udzielonym przez Islandię, Liechtenstein i Norwegię ze środków Mechanizmu Finansowego Europejskiego Obszaru Gospodarczego, Norweskiego Mechanizmu Finansowego oraz budżetu Rzeczypospolitej Polskiej w ramach Funduszu dla Organizacji Pozarządowych.